Модели на автоматски врати за вашите објекти

ЗАБОРАВЕТЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ СО КИНЕСКИТЕ МЕХАНИЗМИ

Assa Abloy CMD - кружна врата

curved 524x224

Besam unislide операторот содржи:

 • Систем со кружно водење со трансмисија
 • Електронска контролна единица
 • Систем за синхронизација на крилата
 • Детектори за присуство поставени над вратата

cmd2

Во опрема и опции спаѓаат:

 • Избор по боја на RAL
 • Селектор на програмата
 • Електронска единица за отворање и (затворање) во случај на опасност
 • Besam сензори за детекција за приближување или задржување во просторот на вратата
 • Фотоќелии за регистрација на присуство во близината на вратата
 • Електомеханичка брава за заклучување
 • Заштита од прашина

Технички податоци:

 • Напојување со наизменична струја 220V,со максимална потрошувачка 250W
 • Препорачлива тежина на крило до 100 кг
 • Брзина на отворање до 1,4 m/s
 • Време на задржување во позиција на отворено 0-60 секунди
 • Работна температура од -20 до +50 степени целзјусови,влажност 5% до 85%

Повеќе технички спецификации можете да погледнете на следните линкови: Технички спецификации

Publish modules to the "offcanvs" position.