Модели на автоматски врати за вашите објекти

ЗАБОРАВЕТЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ СО КИНЕСКИТЕ МЕХАНИЗМИ

Assa Abloy механички затворач на врати

Да би се обезбедило функционирање на класичните врати или сигурносните , многу е важно вратата да биде затворена. Assa Abloy затворачите нудат широк палета на производи на затворачи , како за мала врата, тешка или голема врата, како и затворачи за противпожарни врати.

Затворачите за врата се составен дел на многу деловни како и приватни објекти.

Assa Abloy затворачите можат да се монтираат на сите типови на еднокрилни и двокрилни врати.

besam zatvorac na vrati

Повеќе технички спецификации можете да погледнете на следниот линк: Технички спецификации

Publish modules to the "offcanvs" position.