Модели на автоматски врати за вашите објекти

ЗАБОРАВЕТЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ СО КИНЕСКИТЕ МЕХАНИЗМИ

Assa Abloy Крилна Врата

powerswing 524x224

Постојат две варијанти од овие автоматски врати и тоа:

  • PULL-автомат кој ја трга вратата
  • PUSH- автомат кој ја турка вратата

Teхнички опис на вратата:

  • Напојување со наизменична струја 220 V со потрошувачка максимум 230W
  • Препорачлива тежина на крило до 250 KG
  • Ширина на отворање по крило максимум 1600мм
  • Брзина на отворање до 1,4m/s
  • Време на задржување во позиција на отворено 0-60секунди
  • Работна температура од -20 do +50 °C,влажност 5%-85%
  • Во зависност од просторот може да биде еднокрилна изведба или двокрилна изведба.

Повеќе технички спецификации можете да погледнете на следните линкови: Технички спецификации

Publish modules to the "offcanvs" position.