Инфо за EURODOOR KOM

EURODOOR KOM е компанија која се занимава со автоматизација на влезови. 

Застапници сме за шведската фирма ASSA ABLOY Entrance Systems, која е водечки производител на автоматски врати во светот.

ASSA ABLOY Entrance Systems e шведска фирма, која се занимава со развој и производство на автоматски врати и погони. Бидејки фирмата Besam сама ги развива и изработува составните делови на вратите, гарантира квалитетно и безбедно работење на нивните производи. Во нивнииот производен програм постојат повеќе видови на автоматски врати, како што се лизгачка, нишачка, крилна, вртлива, кои се прилагодливи за секаков вид влезови односно предвлезови. Сите врати се прилагодливи по боја и по димензија односно по желба на нарачателот, опремени со современа електроника, автоматски стартери и современи сигурносни системи.

EURODOOR KOM поседува стручни кадри кои можат да го решат секој предизвик, а со тоа се обезбедува услов за примена на напредни современи технички решенија за долготрајно користење на нашите производи.

Автоматски врати во Македонија

Зошто EURODOOR KOM

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

  • произведуваме високо квалитетни производи според вашите потреби, моќни и со напредни технологии
  • обезбедуваме професионални, одличнии  и брзи услуги за вас
  • нудиме конкурентни цени, врвни услуги и иновации
  • механизми, запчаници и каиши со долгорочен век на траење
  • гарантиран 24/7 сервис