Модели на автоматски врати за вашите објекти

ЗАБОРАВЕТЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ СО КИНЕСКИТЕ МЕХАНИЗМИ

Assa Abloy KDB

2 wing

BESAM KDB операторот содржи:

 • Систем за водење со трансмисија
 • Електронска контролна единица
 • Контролор за брзина
 • Заштита од прашина
 • Сите неопходни алуминиумски профили и стакло

Во опрема и опција спаѓаат:

 • Избор боја по RAL
 • Селектор на програма
 • Електронска единица за отворање(затворање)во случај наопасност
 • Бесам сензори
 • Фотоќелии за регистариција на присуство во близина на вратата
 • Електромеханичка направа за заклучвање
 • Ноќен сигурносен систем NDS
 • Светлосни рефлектори
 • Ротациона кочница
 • Воздушна завеса

Технички податоци:

 • Напојување со наизменична струја 220V
 • Потрошувачка максимум 220W
 • Oсветлување 12V,120W

Повеќе технички спецификации можете да погледнете на следните линкови:

Publish modules to the "offcanvs" position.