Модели на автоматски врати за вашите објекти

ЗАБОРАВЕТЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ СО КИНЕСКИТЕ МЕХАНИЗМИ

Assa Abloy Hermetic - Clean Room

Херметички лизгачки врати се наменети за објекти кои бараат високо ниво на хигиена, контрола на притисокот, како и удобност. Во повеќето случаи, овие врати се инсталирани во операционите сали во болниците, бидејќи тие се анти-бактериски.

besam hermetic avtomatska vrata

Модели од овај тип на врата:

  • Assa Abloy – Hermetik L еднокрилна изведба во отворање во лево
  • Assa Abloy – Hermetik R еднокрилна изведба во отворање во десно

ТЕХНИЧКИ ОПИС

  • Напојување: 120 V AC -10% to 240 V AC +10%; 50/60 Hz
  • Моќност: макс. 250 W
  • Временски интервал на отворање : 0-60 секунди
  • Работна температура: -20 * C до +50 * C
  • Максимална тежина на крило 200 kg
  • Брзина на отварање на вратата : 0,7 m / s
  • Ширина на светли отвор од 800 mm до 2500 mm

Повеќе технички спецификации можете да погледнете на следните линкови: Технички спецификации

Publish modules to the "offcanvs" position.