Dyer rotuese automatike, dyer rrëshqitëse dhe perde ajëri

Besam është kompani suedeze, e cila meret me zhvillimin dhe prodhimtarinë e dyerve automatike dhe pogoneve

EURODOOR KOM

Kompania maqedonase që merret me automatizimin e të gjitha llojeve të dyerve dhe ne ofrojmë dhe instalojmë modele të dyerve automatike rrotulluese, si dhe dyert rrëshqitëse sipas nevojave dhe qëllimeve tuaja

MOBILITETIT

E njohur për lëvizshmërinë tonë, me shpërndarje të shpejtë dhe cilësore të dyerve dhe sistemeve tona automatike brenda afatit të parashikuar në të gjithë Maqedoninë

Technical Support

Sistemet tona dhe dyert automatike janë të përfshira me teknologjitë më të fundit për funksionimin e patëmetë që ju marrin mbështetje të plotë teknike në çdo kohë, në çdo vend

24/7 SHRBIMI

Nëse ndodh ndonjë mosfunksionim me ndonjë nga sistemet tona të instaluara, ai mosfunksionim do të hiqet sa më shpejt të jetë e mundur nga teknikët tanë me shërbimin që ne ofrojmë 24/7

Çfarë bëjmë ne

Një pjesë e produkteve tona janë montuar në Maqedoni

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Na dërgoni një mesazh me pyetjet tuaja për më shumë informacion ...