Besam механички затворач на врати

Да би се обезбедило функционирање на класичните врати или сигурносните , многу е важно вратата да биде затворена. Assa Abloy – Besam затворачите нудат широк палета на производи на затворачи , како за мала врата, тешка или голема врата, како и затворачи за противпожарни врати.

Затворачите за врата се составен дел на многу деловни како и приватни објекти.

Assa Abloy – Besam затворачите можат да се монтираат на сите типови на еднокрилни и двокрилни врати.

Механички затворачи на врати

Повеќе технички спецификации можете да погледнете на следниот линк: Технички спецификации

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

  • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
  • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
  • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.