Besam KDB

 Besam KDB автоматска врата

 

BESAM KDB операторот содржи:

 • Систем за водење со трансмисија
 • Електронска контролна единица 
 • Контролор за брзина 
 • Заштита од прашина 
 • Сите неопходни алуминиумски профили и стакло


Во опрема и опција спаѓаат:

 • Избор боја по RAL
 • Селектор на програма 
 • Електронска единица за отворање(затворање)во случај наопасност
 • Бесам сензори
 • Фотоќелии за регистариција на присуство во близина на вратата
 • Електромеханичка направа за заклучвање
 • Ноќен сигурносен систем NDS
 • Светлосни рефлектори
 • Ротациона кочница
 • Воздушна завеса

Технички податоци: 

 • Напојување со наизменична струја 220V
 • Потрошувачка максимум 220W
 • Oсветлување 12V,120W

Повеќе технички спецификации можете да погледнете на следните линкови:

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

 • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
 • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
 • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.