Besam CMD

 

Besam CMD автоматска врата

Besam unislide операторот содржи:

-Систем со кружно водење со трансмисија

-Електронска контролна единица

-Систем за синхронизација на крилата

-Детектори за присуство поставени над вратата


Во опрема и опции спаѓаат:

 • Избор по боја на RAL
 • Селектор на програмата
 • Електронска единица за отворање и (затворање) во случај на опасност
 • Besam сензори за детекција за приближување или задржување во просторот на вратата
 • Фотоќелии за регистрација на присуство во близината на вратата
 • Електомеханичка брава за заклучување
 • Заштита од прашина

Технички податоци:

 • Напојување со наизменична струја 220V,со максимална потрошувачка 250W
 • Препорачлива тежина на крило до 100 кг
 • Брзина на отворање до 1,4 m/s
 • Време на задржување во позиција на отворено 0-60 секунди
 • Работна температура од -20 до +50 степени целзјусови,влажност 5% до 85%

Повеќе технички спецификации можете да погледнете на следните линкови: Технички спецификации

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

 • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
 • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
 • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.