Besam Крилна Врата

Постојат две варијанти од овие автоматски врати и тоа:

PULL-автомат кој ја трга вратата.

PUSH- автомат кој ја турка вратата.

Teхнички опис на вратата:

  • Напојување со наизменична струја 220 V со потрошувачка максимум 230W
  • Препорачлива тежина на крило до 250 KG
  • Ширина на отворање по крило максимум 1600мм
  • Брзина на отворање до 1,4m/s
  • Време на задржување во позиција на отворено 0-60секунди
  • Работна температура од -20 do +50 °C,влажност 5%-85%
  • Во зависност од просторот може да биде еднокрилна изведба или двокрилна изведба.

Повеќе технички спецификации можете да погледнете на следните линкови: Технички спецификации

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

  • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
  • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
  • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.