Besam Hermetic - Clean Room

Лизгачки врати херметички


Херметички лизгачки врати се наменети за објекти кои бараат високо ниво на хигиена, контрола на притисокот, како и удобност. Во повеќето случаи, овие врати се инсталирани во операционите сали во болниците, бидејќи тие се анти-бактериски.

Besam Hermetic - Clean Room

Модели од овај тип на врата:
- Besam – Hermetik L еднокрилна изведба во отворање во лево
- Besam – Hermetik R еднокрилна изведба во отворање во десно

ТЕХНИЧКИ ОПИС

  • Напојување: 120 V AC -10% to 240 V AC +10%; 50/60 Hz
  • Моќност: макс. 250 W
  • Временски интервал на отворање : 0-60 секунди
  • Работна температура: -20 * C до +50 * C
  • Максимална тежина на крило 200 kg
  • Брзина на отварање на вратата : 0,7 m / s
  • Ширина на светли отвор од 800 mm до 2500 mm

Повеќе технички спецификации можете да погледнете на следните линкови: Технички спецификации

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

  • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
  • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
  • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.