Besam Unislide

Оператор тип BESAM UNISLIDE - 2 (Шведско производство) специјално конструиран за Јавни објекти, многу поуздан, комплет со лизгачи,внатрешни и бочни капаци,водилици,најсовремени активатори-радар детектори на движење,електомагнетна брава,функциски преклопник со 5 режими на работење,сигурносна фотокелија во зоната на затворање, батериско напојувањезаотворање вослучај на прекин на мрежен напон,комплет со монтажа,програмирање према важечки прописи.

повеќе за...Besam Unislide

Besam SL500

Вратата е микропроцесорски водена и опремена со сензори за автоматско отворање, безбедносни фотокелии, електромеханичка брава, команден преклопник (автоматска работа во летен и зимска режим, само излез, стално отворено, заклучено), со наставување на брзината на отворање и затворање, ширината на отворање и времетраење на отвореноста. Во позиција заклучено е овозможено дополнително индивидуално далечинско отворање со помош на кодна тастатура, картица, оддајници... Вратата е опремена со безбедностни систем со акумулатор за еднократно отворање при испад на ел. енергија.

повеќе за...Besam SL500

Besam Телескоп

Оператор тип Besam Unislide T специјално конструиран за Јавни објекти, многу доверлив, комплет со лизгачи, внатрешни и бочни капаци, водилки, најсовремени активатори - радар детектори на движење, електомагнетна брава, функциски преклопник со 5 режими на работење, сигурносна фотокелија во зоната на затворање, батериско напојување за отворање во случај на прекин на мрежен напон, комплет со монтажа, програмирање според важечки прописи.

повеќе за...Besam Телескоп

Besam Hermetic - Clean Room

Лизгачки врати херметички
Херметички лизгачки врати се наменети за објекти кои бараат високо ниво на хигиена, контрола на притисокот, како и удобност. Во повеќето случаи, овие врати се инсталирани во операционите сали во болниците, бидејќи тие се анти-бактериски.

повеќе за...Besam Hermetic - Clean Room

Besam Крилна Врата

PowerSwing e најнов тип на автомат за крилно отворање на производителот на Шведски Besam. Посебен дизајн и мала зафатеност на просторот. Погонот е со електромотор погоден за сите типови на врати,посебно за тешки врати каде е неопходно да се автоматизираат. Има можност за надворешно вградување бидејќи е отпорен на специфични атмосверски услови,како и за вградување во внатрешни простории на јавни објекти(болници,пословни згради,хотели,трговски центри ..) Системот е едноставен за ракување преку командниот прекидач со клуч,кој се поставува поред вратата а по потреба и во командната соба. Сигнал за отворање на вратата дава радарскиот детектор. 

повеќе за...Besam Крилна Врата

Besam KDB

3-крилна и 4-крилна автоматска рото врата претставуваат врв во технологијата во групи на автоматски врати.Системот за одржавање на температурата(воздушната завеса)овозможува големо штедење на енергијата и мала разменана енергијата со надворешниот свет. Системот се одликува со врвни решениа по прашање на безбедност на објектот, како и лица. Големиот пречник на вратата овозможува лагоден пролаз на лица со куфери,како на пример во хотели. 

повеќе за...Besam KDB

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

  • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
  • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
  • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.