За нас

Ние сме македонска фирма која се занимава со автоматизација на влезови. Фирмата Еуродоор во своето долгогодишно работење може да се пофали како име синоним на автоматски врати во Македонија, зад што стои и нашата референца.

Фирмата поседува стручни кадри кои можат да го решат секој предизвик, а со тоа се обезбедува услов за примена на напредни современи технички решенија за долготрајно користење на нашите производи.

 

Нашата фирма истовремено поседува :

Mобилни екипи на специјално обучени монтери и сервисери.

Возила за достава, комби и сервисни автомобили.

Голем магацин на оргинални резервни делови за сите наши производи.

Современа техничка служба за потполна подршка за сите наши сегашни и идни купци .

Сервис 24/7/365

 

Вашите барања + нашето искуство и идеи = обострано задоволство

Реномираните македонски фирми кои работат со нас се наша најдобра препорака. Проверете и сами зошто нашето лого гласи!

 

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив.

 

Имаме изведено повејќе од 730 врати во нашата држава и надвор. Ви нудиме, продажба, монтажа и 24 часовна сервисна служба за автоматски врати. 


Застапници сме за шведската фирма Besam, која е водечки производител на автоматски врати во светот. Одлучивме подетално да ви го представиме програмот на производителот и услугите што ви ги нуди нашата фирма.

Besam e шведска фирма, која се занимава со развој и производство на автоматски врати и погони. Бидејки фирмата Besamсама ги развива и изработува составните делови на вратите, гарантира квалитетно и безбедно работење на нивните производи. Во нивнииот производен програм постојат повеќе видови на автоматски врати, како што се лизгачка, нишачка, крилна, вртлива, кои се прилагодливи за секаков вид влезови односно предвлезови. Сите врати се прилагодливи по боја и по димензија односно по желба на нарачателот, опремени со современа електроника, автоматски стартери и современи сигурносни системи.

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

  • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
  • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
  • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Производи за новиот милениум

Лизгачки врати Eurodoor

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот. Сите производи и услуги се поддржани со над 10 години инженеринг искуство, како и богатството на меѓународна експертиза.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.