Галерија 2015-2016

Галерија на мал дел од нашите производи и модели поставени низ Македонија

homecenter struga avtomatski vrati krinkg mermer prilep avtomatski vrati hotel mirage struga avtomatski vrati
Home Center - Струга KRIN KG Мермер - Прилеп Хотел Mirage - Струга 
 neptun ohrid avtomatski vrati  prima mebel avtomatski vrati  tinex ohrid avtomatski vrati
Neptun - Охрид PRIMA Мебел - Битола  Tinex - Охрид 
 halk banka gostivar avtomatski vrati  halk banka tetovo avtomatski vrati angro market avtomatski vrati 
HALKBANK - Гостивар HALKBANK - Тетово АНГРОМАРКЕТ - Битола
  zeleznicka stanica avtomatski vrati  
  Железничка станица - Скопје  

Автоматски врати - синоним за квалитет и издржливост

besam assa abloy

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

  • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
  • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
  • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.