Листа на клиенти

На ова страна можете да погледнете дел од списокот на референца што нашата компанија ја направи во последнот период,списокот редовно се менува,така да ова страница треба периодично да се посетува.Се надеваме дека овај список позитивно ќе влијае на вас, да во случај на потреба да соработувате со нас.

Оваа референца истовремено зборува и за квалитетот што го нудиме.

РЕФЕРЕНЦА:

 • Стопански Банки AД Скопје, ( Централата и филијали низ Македонија )
 • Халк Банка АД Скопје, ( Централата и филијали низ Македонија )
 • Стопанска Банка АД Битола
 • Лук Оил бензиски пумпи
 • Пуцко – петрол
 • Окта
 • Хит - Oил
 • Веро - маркети
 • Oне Телеком Словениа Груп мобилна телефонија
 • Апекс - kазина
 • Хоризонт - kладилници
 • Tедико – маркети
 • Тинекс - маркети
 • Жито – маркети
 • КАМ - маркети
 • Tехномаркет
 • Нептун
 • Рамстор – Тетово
 • Клиничка болница - Битола
 • Болница Плодност – Meдика Битола
 • Градска општа болница „8-ми Септември“ - Скопје
 • Прилепска Пивара
 • Хотел Епинал Ле гранд казино
 • Автобуска Станица - Битола
 • Општина Битола
 • Општина Гостивар
 • Општина Прилеп
 • Општина Кавадарци
 • Трговски центар - Делчево
 • Хотели низ Македонија

Како и ред други маркети, бензиски пумпи и јавни објекти.

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

 • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
 • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
 • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Производи за новиот милениум

Лизгачки врати Eurodoor

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот. Сите производи и услуги се поддржани со над 10 години инженеринг искуство, како и богатството на меѓународна експертиза.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.